AKO NA ZDRAVÉ ZIMNÉ DRINKY
Spôsobov prípravy sviežich nápojov je hneď niekoľko. Milovníci tekutej formy vitamínov iste dobre poznajú odšťavovanie. Pre dobré odšťavenie a chutný nápoj je dôležité kombinovať také kusy ovocia alebo zeleniny, ktoré vytvoria základnú šťavnatú bázu, a k nim pridať ingrediencie s výraznejšou chuťou. Napríklad, do ovocných štiav je vhodné dávať ako základ šťavnaté jablko, alebo citrusové plody či ananás. Pre zeleninové šťavy vám ako základ môže poslúžiť uhorka. Ak sa nebojíte pikantnej príchute, pridajte do svojho nápoja aj ďumbier. Príjemnú chuť aj arómu nápojom pridajú aj škorica či vanilka. Navyše, tieto vône mnohým znás pripomínajú Vianoce a rodinnú pohodu.

Nápoje vypité, odšťavovač špinavý. Komplikované čistenie stroja vám už náladu nikdy nepokazí. S najnovšou generáciou odšťavovačov Philips sa už nemusíte báť zdĺhavého čistenia. Unikátna funkcia rýchleho čistenia QuickClean zaručí, že vám čistenie vášho odšťavovača zaberie len minútu. Stačí, ak po odšťavení nalejete do stroja pohár vody a zapnete. Po necelej minúte je odšťavovač zbavený nečistôt. Vysypete odpad a jednotlivé časti len opláchnete alebo dáte priamo do umývačky riadu. Inovatívne nerezové sitko s mimoriadne hladkým povrchom ovocie dokonale odšťaví, avšak vďaka povrchu sa na ňom nezachytí prakticky žiadna nečistota.

VYUŽITE KAŽDÝ KÚSOK
Ak obľubujete ovocné nápoje s hustejšou konzistenciou a oceňujete, že pri ich príprave nevzniká takmer žiadny odpad, mixéry Philips Avance Collection sú presne to, čo hľadáte. Mixér Philips s technológiou ProBlend 6 a 800 W motorom zvládne rozmixovať všetky suroviny.
od ovocia a zeleniny až po ľad. Jeho viacrýchlostná funkcia dokonale rozmixuje, rozdrví a poseká suroviny na akúkoľvek želanú konzistenciu. Mixér je vybavený variabilným ovládaním rýchlosti a jeho kvalitná sklenená nádoba s objemom 2 l je odolná voči poškriabaniu. Vďaka odnímateľnej čepeli je jeho čistenie úplnou hračkou.

SMOOTHIES PRE MAŠKRTNÉ JAZÝČKY
Na dobré smoothies potrebujete okrem ingrediencií aj špičkový ponorný mixér, najlepšie s technológiou ProMix, akým je napríklad Philips Avance Collection HR1673. Hlavica mixéra poskytuje špeciálnu ochranu proti vyšplechnutiu, vďaka ktorej ostávajú tekutiny stále v nádobe, nie po celej kuchyni. Ergonomický tvar mixéra dobre padne do ruky, tlačidlom SpeedTouch môžete ovládať výkon až na maximum. Ponorný mixér vám zo surovín pripraví absolútne hladký nápoj, ktorý do seba vtiahnete s labužníckou radosťou. Navyše, jeho mixovaciu hlavu pokojne môžete dať do umývačky riadu. Výborný vitamínový nápoj plný chutí môžete piť hneď ráno. Pozitívne vás naladí a navyše vás naštartuje hneď v úvode dňa. Podvečerné posedenie s rodinou a priateľmi ozvláštnite kreatívnymi kombináciami chutí. Verte nám, vitamínovú bombu, ktorá nie len dobre vyzerá, ale aj chutí, neodmietne nikto.