Každodenné momenty vášho života
Každá chvíľa prináša niečo nové, malé radosti či drobné chvíle šťastia. Chystáte večeru a už sa tešíte, ako si na nej pochutnajú tí, ktorých máte najradšej na svete? Alebo chrumkáte s priateľmi hranolčeky a rozprávate vtipnú príhodu z práce? Dobré jedlo je to, čo umocňuje každú, zdanlivo bežnú chvíľu. Hranolčeky a pečené zemiaky McCain sú presne takým jedlom. Neriadia sa totiž pravidlami stolovania, ale nabádajú k tomu, aby ste si ich vychutnali po svojom, zdieľali zážitky a novinky vášho života s tými, ktorí sú vám blízki.

Pohoda a radosť z dobrého jedla
Zemiakové produkty McCain prinášajú Slovákom pohodu a radosť z dobrého jedla na tanieri. A aj keď sú na prvý pohľad odeté do nových farieb, produkty ostávajú aj naďalej také, aké ich poznáme – prirodzené, vyrobené s úctou k prírode, farmárom, s ktorým spoločnosť McCain spolupracuje a s láskou k dobrému jedlu. Pretože dobré jedlo stmeľuje rodinu chutnou večerou a priateľov na príjemnom posedení. Dobré jedlo spája ľudí, vyčarí úsmev na perách a prináša radosť v každej chvíli.

McCain hranolčeky 1.2.3 Fries pre chvíle pohody
Obľúbené hranolčeky 1.2.3 Fries McCain by u vás doma rozhodne nemali chýbať. Nielenže skvele chutia, ale pripravujú sa aj veľmi jednoducho: iba ich vysypete na plech a pečiete bez pridania oleja. Hranolčeky sú výborným spoločníkom pre vychutnanie si chvíľ, ktoré trávite s rodinou, aby ste sa pozhovárali pri spoločnom jedle o novinkách dňa.
1.2.3 Fries McCain: 2,20 EUR/750 g
1.2.3 Fries Crincle McCain: 2,25 EUR/750g

Chrumkavé pečené zemiaky pre každú príležitosť
Pečené zemiaky v šupke Country Potatoes od McCain zaženú nudu na tanieri. Okoreňte si deň skvelými zemiačikmi! A čím viac možností, tým lepšie – môžete ich piecť, pripraviť na oleji alebo grilovať! Zvoľte si z 2 druhov, podľa situácie či hlavného jedla: Original alebo chrumkavé Crincle.
Country Potatoes Original McCain: 2,29 EUR/750g
Country Potatoes Crincle McCain: 2,35 EUR/750g

Štíhle a super dlhé hranolčeky
Milujete ruch mesta, skvelé jedlo a priateľov okolo vás? Vytvorte si túto atmosféru u vás doma. Štíhle a super dlhé hranolčeky Golden Longs od McCain pripravia pre vás a vašich priateľov zážitok z chrumkania, pri ktorom sa podelíte nielen o hranolčeky, ale aj o všetky novinky a radosti vašich dní.
Golden Longs McCain: 2,39 EUR/750g