Nasledujúce tri vlastnosti z nej robia výnimočnú vodu

zásadité (alkalické) zloženie vody
– pH faktor 8,3 meraný na zdroji

nízky obsah minerálnych látok (celkovo 232 mg/l): sodík
(18,4 mg/l), draslík (0,6 mg/l), vápnik (28,1 mg/l), horčík (5,7 mg/l), chloridy (3 mg/l), hydrogén uhličitany (165 mg/l), tvrdosť (52 CaO mg/l)

nízky obsah deutéria (139,3 ppm) – čo znamená, že na 1 milión atómov vodíka pripadá 139,3 atómu deutéria. Deutérium resp. ťažký vodík je jedným z izotopov vodíka.Takéto parametre vody sú v prírode mimoriadne vzácne a zriedkavé. Pravidelná spotreba vody St.Graal pomáha predchádzať prekysleniu organizmu (acidóza), a s tým súvisiacimi vážnymi ochoreniami, vrátane civilizačných chorôb.

Vznik uzavretých podzemných ložísk vody St.Graal sa datuje do obdobia spred 6 až 8 miliónov rokov. Ložiská vody sa nachádzajú v hĺbke 250 metrov, v chránenej krajinnej oblasti maďarského regiónu Zala. Hĺbka a uzavretosť vodných puzdier bezpečne chráni tento cenný zdroj pred povrchovým znečistením.

DEUTÉRIUM
Približne pred desiatimi rokmi bol zverejnený pozoruhodný objav maďarského vedca svetového významu v oblasti biológie
(Dr. Gábor Somlyai) o fyziologickom účinku zníženia obsahu deutéria na ľudský organizmus. Dnes je význam zníženého obsahu deutéria pri liečbe a prevencii rakoviny všeobecne známy, avšak proces umelého zníženia obsahu deutéria v pitnej vode je finančne nákladný a výsledný produkt je pre bežného konzumenta príliš drahý.

St.Graal predstavuje prírodný zdroj zásaditej vody, s nízkym obsahom minerálov a v porovnaní s bežnými stolovými alebo pramenitými vodami má nízky obsah deutéria. Navyše ide o prírodný produkt za prijateľnú cenu pre širokú verejnosť.

REGENERÁCIA
Pri narodení má pH ľudskej krvi hodnotu cca 7,44, ale v procese starnutia sa zníži minimálne na hodnotu 7,35. Pokles pH o hodnotu 0,09 sa môže zdať zanedbateľný, avšak pH škála je logaritmická. To znamená, že v krvi mladého človeka pri pH 7,44 je
1,23 násobne viac iónov hydroxidu v krvi, a teda o 23% viac odovzdávača kyslíka, ako v krvi starších ľudí. Voda St.Graal so svojim pH 8,3 prispieva výrazne k regenerácii organizmu, a to prostredníctvom zvýšenia oxidačnej kapacity krvi.

Lekári odporúčajú piť vodu St.Graal pravidelne všetkým vekovým kategóriám, hlavne však fyzicky pracujúcim ľuďom a športovcom, ktorým minerálna voda St.Graal pomáha pre regenerácii organizmu aj vďaka rozpustenému kyslíku (6,7% z celkového objemu). Výhodou pri pravidelnej konzumácie tejto minerálnej vody je fakt, že nezaťažuje trávenie, má mierny močopudný efekt, čo podporuje proces detoxikácie a vďaka zásaditému zloženiu neutralizuje voľné radikály v ľudskom tele. Minerálky a voda z vodovodu ľudské telo naopak oxidujú!

ANTIOXIDAT
Je zriedkavé, aby voda mala antioxidačné vlastnosti. Ukazovateľom antioxidantu je ORP (oxidačno-redukčný potenciál). Ionizovaná voda má ukazovatele negatívneho ORP, a preto zabraňuje oxidácii ľudského tela.

ORP vnútorného prostredia ľudského organizmu sa pohybuje
v rozmedzí: od -100 mV do -200 mV. Pitná voda z vodovodu a väčšina minerálnych vôd majú pozitívne ukazovatele ORP
od +150 mV až + 300 mV). Všeobecne platí, že čím je parameter ORP vody bližší vnútornému prostrediu ľudského tela, tým je voda pre ľudský organizmu zdravšia. Minerálna voda St.Graal je výnimočná aj svojim ukazovateľom ORP, ktorý upozorňuje na jej antioxidačné účinky.

Ľudský organizmus vylúči 2-3 litre tekutín denne. Je dôležité, aby sme toto množstvo pravidelne dopĺňali kvalitnou zásaditou vodou. V záujme zdravia sa odporúča uprednostniť vodu s antioxidačnými účinkami a nízkym obsahom minerálnych látok pred bežnou vodou, minerálkami, či sladenými a ochutenými nápojmi.

Prečo St. Graal?

● Zmierňuje stres

● U cukrovkárov napomáha k poklesu krvného cukru

● Zabraňuje a pozastavuje procesy starnutia

● Hasí v našom organizme nazbierané rozkladové procesy

● Veľmi prospešne pôsobí na choroby, ktoré prináša vek človeka

● Pri vyšetreniach pečene sa zlepšujú jej výsledky

● Ionizácia ničí v tele voľné radikály

● Zmierňuje bolesti

● Zlepšenie stavu pri vysokom a nízkom tlaku

● Energetizuje a vitalizuje telo

● Zlepšenia stavu pri pravidelných hnačkách

● Posilňuje a tonizuje imunitu

● Čistí steny čriev, tým pádom črevný systém sa zbavuje škodlivých usadenín

● Minimalizuje riziko vzniku nádorových ochorení

● Zabraňuje prekysleniu organizmu

CONFORM, s.r.o.
Haydnova 24, 811 03 Bratislava, e-mail: info@ st-graal.sk, m: 0905 600 482