Alnatura prosovo obilninová kaša s ryžou 2 x 200 g
Mletý obilninový výrobok pre dojčatá a malé deti od ukončeného 4. mesiaca veku.
Proso a ryža pre túto bezgluténovú Alnatura celozrnnú kašu pochádzajú z biologického poľnohospodárstva. Je vyrobená bez prídavku cukru a obsahuje iba prirodzenú sladkosť z prosa a ryže.

Alnatura kukuričná krupica – polenta, 500 g
Alnatura vám garantuje potraviny z ekologického poľnohospodárstva podľa EG-Eko nariadenia, ktoré sú pravidelne testované nezávislými znalcami. Kukurica na výrobu tejto polenty pochádza z biologicky dynamického poľnohospodárstva. Jej jemným zomletím zostávajú všetky cenné zložky celej kukurice ďalekosiahlo zachované. Polenta sa pripravuje v tradičnej talianskej kuchyni ako pikantné hlavné jedlo alebo ako chutná príloha. Je vhodná aj na výrobu jemných sladkých jedál.


Alnatura prírodný ryžový nápoj, 1 l

Alnatura prírodný ryžový nápoj je čisto prírodný nesladený produkt, ktorý neobsahuje laktózu (mliečny cukor), lepok, mliečne bielkoviny, cholesterol a má vysoký podiel nenasýtených mastných kyselín. Tento produkt je čisto rastlinnou alternatívou mlieka a môže sa použiť do müsli alebo na varenie či pečenie. Ľahká sladká chuť vzniká fermentáciou ryžového škrobu. Výborne chutí aj samotne dobre vychladený alebo rozmixovaný s ovocím alebo šťavami.

Alnatura proso , 500 g
Proso je ľahko stráviteľné a má jemnú, ľahko orechovú chuť. Môže sa použiť buď ako príloha k jedlu, prídavok do nákypov, koláčov, palaciniek, omeliet alebo na prípravu kaše.

Alnatura Falafel, 170 g
Alnatura Falafel sušená zmes z cíceru sa vyznačuje aromatickou chuťou kombinácie vybraných byliniek a korenín.


Alnatura sójová smotana, 200 ml

Bio smotana na báze slnečnicového oleja a sóji na varenie a zjemnenie, ktorá je bez karagénov, rastlinná, bez laktózy a bez lepku.

Alnatura tofu, 200 g

Alnatura kukuričné lupienky, 125 g