Spoločnosť Tchibo v týchto dňoch uvádza na trh Cafissimo Latte, svoj prvý plne automatický kapsulový kávovar s integrovaným zásobníkom na čerstvé mlieko. Jednoduchým stlačením tlačidla dokáže pripraviť cappuccino alebo latte macchiato s čerstvo napeneným mliekom. Rovnako ľahko nachystá espresso, caffé crema alebo prekvapkávanú kávu. Naozajstný pôžitok z takmer profesionálne pripravenej kávy s maximálnym komfortom si tak teraz užijete aj doma. Cafissimo Latte kúpite za uvádzaciu cenu 199 EUR v e-shope www.tchibo.sk a v obchodoch Tchibo, kde ho teraz možno aj vyskúšať.

Užívateľsky príjemný kávovar spája výhody všetkých doterajších kávovarov radu Tchibo Cafissimo. Jeho kompaktný a elegantný vzhľad podčiarkuje maximálnu praktickosť. Je vybavený integrovaným kontajnerom na použité kapsule a vyberateľným zásobníkom na vodu aj na mlieko, ktorý môžete pri nespotrebovaní mlieka jednoducho uchovávať v chladničke. Praktická je aj samočistiaca funkcia a intuitívna obsluha, ktorej napomáha farebne odlíšené podsvietenie tlačidiel. Milovníci latté macchiato určite ocenia výškovú nastaviteľnosť na použitie vysokých pohárov alebo veľkých hrnčekov.

„Naši zákazníci na kávovaroch oceňujú predovšetkým ich praktickosť a štýl. Cafissimo Latte je odpoveďou na tieto požiadavky, pretože jednoduchým stlačením tlačidla dokáže pripraviť lahodnú kávu najrôznejších druhov. Či už ide o espresso alebo caffé crema s elastickou kávovou penou alebo mliečnu kávovú špecialitu ako je caffé latte či cappuccino s jemnou a hustou mliečnou penou. Automatický systém totiž na základe zvoleného druhu kávy pripraví nápoj pod optimálne vyladeným tlakom. Kávovar však zároveň akceptuje individuálne nastavenia, teda akú silnú kávu preferujete a koľko mlieka či vody máte radi,“ dodáva k novinke Dana Heinzová, Category Food Manager, spoločnosti Tchibo Slovensko, spol. s r.o.

Dizajnová ozdoba každej kuchyne
Nový kávovar Cafissimo Latte zodpovedá modernému talianskemu dizajnu, ktorý podčiarkuje jeho lesklá povrchová úprava. Vynikne nielen v bielej, čiernej a červenej farbe, ale tiež v strieborno-šedom variante a spolu s elegantnými chrómovými doplnkami sa stane ozdobou každej kuchyne či kancelárie. Je rýchlym a spoľahlivým pomocníkom, vďaka ktorému je možné pripraviť až desať šálok kávy za sebou. Aj napriek maximálnej funkčnosti si zachováva kompaktné a praktické rozmery 20 x 30 x 40 cm.

Rozmanitosť kapsúl a zodpovedný prístup
Bohatá ponuka kapsúl Cafissimo dáva každému zákazníkovi možnosť zvoliť si druh kávy podľa svojej individuálnej chuti. Stály sortiment kapsúl pravidelne rozširujú limitované edície jedinečných druhov kávy z konkrétnych fariem. Kávové porcie majú zodpovedajúcu veľkosť, sú optimálne naplnené a vďaka hermetickému uzavretiu chránia chuť aj arómu čerstvo upraženej mletej kávy. Všetky kávové kapsule pre systém Tchibo Cafissimo obsahujú certifikovanú kávu, teda kávu z trvalo udržateľnej poľnohospodárskej produkcie. Tá je základom toho, aby si milovníci kávy mohli vychutnať svoj obľúbený nápoj v tej najvyššej kvalite aj v budúcnosti a aj ďalšie generácie farmárov si mohli spravodlivo zarábať na svoje živobytie.

To najdôležitejšie o novinke Cafissimo Latte:

– samostatné tlačidlá na prípravu jednotlivých druhov kávových nápojov,
– jednoduchá a časovo nenáročná príprava,
– ekonomická prevádzka vďaka automatickému vypínaniu,
– odnímateľný zásobník na mlieko s objemom pol litra (jednoduché skladovanie v chladničke),
– odnímateľný zásobník na vodu s objemom jeden liter,
– samočistiaca funkcia kávovaru aktivujúca sa špeciálnym tlačidlom,
– automatická voľba optimálneho tlaku na prípravu espressa, caffé crema a prekvapkávanej kávy,
– individuálne programovateľné množstvo vody a mlieka pre každý nápoj,
– výšková nastaviteľnosť na použitie pohárov a vysokých hrnčekov,
– integrovaný zásobník na použité kapsule (pojme až 10 kapsúl),
– prvý kávovar Cafissimo, ktorý vznikol v rámci spolupráce spoločností Tchibo a Philips Saeco,
– záruka 40 mesiacov,
– k dispozícii v bielej, čiernej, červenej a strieborno-šedej farbe,
– rozmery: 20 x 30 x 40 cm (š x v x h)

Viac o spoločnosti, výrobkoch a obchodnej sieti na stránkach:
http://www.tchibo.sk/, http://cafissimo.sk/, http://www.tchibo.com/sk
https://www.facebook.com/TchiboSlovensko

* Všetky Tchibo kapsule (i ostatná káva) sú bezlepkové, pretože ich závody spracúvaju výhradne kávu, takže lepok sa nemá ako do produktov dostať. U kapsulí je to ošetrené aj pri samotnej spotrebe, každá dávka kávy je v kapsuli hermeticky uzavrená, a tak nemôže dôjsť k styku s lepkom.