Bezlepkové potraviny: http://www.veganfoods.cz/sk/bezlepkove-potraviny/?cur=0&lang=3&&redirected=1

Zmesy na pečenie: ukážka ponuky

Bezlepková zmes na cesto (lístkové a krehké)

Bezlepková zmes na cesto pre všeobecné použitie je kvalitný výrobok prirodzene bez pšenice, bezlepkový, bezmliečny, bezvaječný, bez glutamátu, bez sóje a geneticky nemodifikovaný. Zmes na cesto neobsahuje pridaný cukor, mliečne ani žiadne iné živočíšne deriváty. Uvedený výrobok je prírodný a vyrábaný v súlade so špeciálnymi diétnymi potrebami ľudí s celiakiou, pre vegetariánov, vegánov, diabetikov a ľudí, ktorí si uvedomujú nutnosť starať o svoje zdravie.

Bezlepková zmes na cesto je výrobok, ktorý pri spracovaní môže byť pohodlne vyváľený do plátov. Vyrobí sa tak lístkové cesto pre slané i sladké plnené pečivo, ale aj pre pečivo krehké či linecké. Pochutnajte si napríklad na párku v cestíčku, závinu, rezoch a znamenitých krehkých, tenkých lístkových cestách, napríklad pri príprave tradičných stredomorských receptov. Táto zmes môže byť pripravená a skladovaná aj v mrazničke pre neskoršie použitie.

Zloženie: Kukuričný škrob, ryžová múka, tapioková múka, zemiakový škrob, ryžové otruby, soľ, múka zo žltého hrachu, rastlinné gumy: (Metylcelulóza, karboxymetylcelulóza, guma guar), kypriaci prášok: uhličitan vápenatý, emulgátor: Monoglyceridy rastlinného pôvodu

Nutričné ​​informácie: Veľkosť porcie: 25 g/0,9 oz

Hodnoty vo 100 g výrobku: Energia: 1450 kJ/343 kcal, bielkoviny 2,1 g, tuky 1,0 g (z toho nasýtené 0,1 g), karbohydráty 79,3 g, cukry 0,8 g, vláknina 2,0 g, sodík 400 mg

Výrobok je vhodný pre: Vegetariánov, lakto vegetariánov, lakto-ovo vegetariánov, vegánov, celiakov (ľudí s bezlepkovou diétou). Výrobok má kosher certifikáciu.

Výrobca: Orgran – Hmotnosť: 375 g – Balenie: 8 ks – Spotrebujte do 18 mesiacov od dátumu výroby

NO EGG – sušená náhrada vajec, 200 g

Výborne fungujúci sušená náhrada vajec pre prípravu múčnikov, omáčok, šišiek, palaciniek a mnohých ďalších jedál. Balenie nahradí 66 vajec. Nechá sa našľahať a je možné s ňou pracovať aj v receptoch, kde sa má používať „sneh“ z bielkov (snehový bielok). Môže sa tiež použiť priamo ako sušená ingrediencie do väčšiny receptov.

Jedna čajová lyžička ORGRAN No Egg a 2 polievkové lyžice vody = jedno vajce.

Pre „sneh“ použijeme jednu plnú čajovú lyžičku náhrady a 2 polievkové lyžice vody tak, že šľaháme až do doby, kedy vznikne tuhá hmota.

Zloženie: zemiakový škrob, tapioková múka, rastlinný gél: metylcelulóza, kalcium karbonát, kyselina citrónová.

Energetická hodnota ve 100 g výrobku: 1312 kJ/312 kcal, bielkoviny 0,06 g, karbohydráty 81,86 g, tuk 0,1 g

Výrobca: Orgran – Hmotnosť: 200 g – Balenie: 8 ks v kartóne – Trvanlivosť: 24 mesiacov – Bez lepku

Zmesy na pečenie: http://www.veganfoods.cz/sk/bezlepkove-potraviny/zmesi-na-pecenie/?cur=1&lang=3&&redirected=1

AV Barimpex, s.r.o.
Kostelec u Křížků 212
251 68 Kamenice, Praha – východ
Česká republika
Kontaktní osoba: Ing. Zdeněk Vyhnálek

Telefon: +420 604 950 852, +420 773 880 221
E-mail: info@veganfoods.cz, obchod@veganfoods.cz
Web: www.veganfoods.cz