Vynikajúca smotana na šľahanie – novinka – teraz ako nesladená verzia! Táto jedinečná rastlinná smotana sa môže nádherne ľahko ušľahať a chutí zvodne sladko a lahodne. Jej neuveriteľne dlhotrvajúci stabilita je ideálna pre zdobenie všetkých typov pokrmov. Perfektná nielen pre bežných spotrebiteľov, ale predovšetkým pre profesionálnych užívateľov.

Teraz v praktickom 200 ml tetrapak balení!

Schlagfix smotanu na šľahanie môžete nechať zmrznúť v otvorenom stave, a užívať si ako zmrzlinu alebo sorbet. Vidíte, ako ľahko možno teda pripraviť najchutnejšiu vegánsku zmrzlinu. Samozrejme, ako náhle sa rozmrazia, možno ju použiť ako normálnu smotanu na šľahanie. Tento produkt je stabilný voči mrazu.

Použite univerzálny smotanu na šľahanie, rovnako ako tradičnú smotanu. Najlepšie a najstabilnejšie výsledky šľahania môžete dosiahnuť pri strednej rýchlosti šľahania a teplote smotany medzi 5 – 8 ° C.

Preto odporúčame uložiť univerzálnu smotanu na šľahanie v chladničke niekoľko hodín pred použitím. Štandardne môže byť výrobok skladovaný pri izbovej teplote.

Zloženie: Voda, rastlinný tuk (15%), maltodextrín, glukózový sirup, stabilizátory: Škrob, polysorbát 60 (E435), citrát sodný (E331), hypromelóza (E464), celulóza (E460), karboxymetyl celulóza (E466), fosforečnan sodný (E339), emulgátory: Stearoylaktylát sodný (E481), mono-a diglyceridy mastných kyselín (E471) estery polyglycerolu (E475), soľ, aróma