Osviežujúce ovocné želé – ovocný šalát s kyslým nádychom a vynikajúcou chuťou!

Predstavujeme vám v pravom slova zmysle lahôdku z Veľkej Británie! Inovovaná ovocná gumová špecialita s plnou chuťou, ktorá kombinuje najvyššiu kvalitu ingrediencií (vrátane prírodných ovocných štiav a extraktov) s neprehliadnuteľným chuťovým zážitkom. K tomu je výrobok bez tuku, bez orechov, samozrejme iba rastlinného pôvodu, taktiež má Halal a Kosher certifikáciu.

Užite si naplno letného počasia s malým osviežením v podobe ovocného želé. Gumové cukríky sú vyrobené len z najlepších prírodných ingrediencií. Plne prírodné, vegetariánske, vegánske, bez alergénov, bezlepkové, bez mliečne a bezlaktózové, bez sóje, orechov. Neobsahujú vysoký obsah fruktozového kukuričného sirupu.

Obalový materiál je plne recyklovateľný.

Zloženie: Glukózový sirup, cukor, modifikovaný kukuričný škrob, konzervačná látka: Kyselina jablčná, kyselina citrónová, želírovací prostriedok: Guma gellan E418, arómy, regulátor kyslosti: Trinatriumcitrát, ovocné a rastlinné koncentráty (pomaranč, baza, citrón, arónia, čierne ríbezle, jablko, kiwi, špenát, žihľava), bazový extrakt, fruktóza, invertný cukrový sirup.