Od roku 2000 sa venujeme vývoju novej generácie potravinárskych produktov na báze sóje. Úspešne sme uviedli na slovenský trh kolekciu inovatívnych produktov a pripravujeme ďalšie. Našou prednosťou sú výborne prepracované technologické postupy, ktoré umožňujú ponúknuť zákazníkom kvalitné produkty s vynikajúcimi dietetickými i chuťovými vlastnosťami. V súčasnosti máme 36 vlastných výrobkov a pôsobíme na slovenskom, českom, maďarskom ale aj rakúskom trhu.
Naše výrobky sú vyrábané z geneticky nemodifikovanej sóje.

Prečo sója:
Táto neobyčajná strukovina je jednou z najstarších kultúrnych rastlín. V Ázii, najmä v Číne, patrila oddávna k hlavným zložkám výživy. Niet sa čomu čudovať, veď je bohatým zdrojom kvalitných bielkovín a tukov – nenasýtených mastných kyselín. Neobsahuje cholesterol a upravuje jeho hladinu v krvi. Je vynikajúcim zdrojom vlákniny a lecitínu. Upravuje trávenie, zlepšuje činnost pečene a zabraňuje vzniku rakoviny hrubého čreva.

Obsahuje veľa vitamínov skupiny B, draslíka, vápnika, horčíka, železa, fosforu, medi a zinku. Moderná dietológia znovu objavuje hodnotu sóje i prastarých čínskych spôsobov jej úpravy. Sójové mlieko, syr tofu, okara, tempeh sú čoraz populárnejšie. Stávajú sa synonymom nových výživových trendov tretieho tisícrocia. Umožňujú plnohodnotne nahrádzat mäso i ďalšie potraviny živočíšneho pôvodu a úspešne čelit čoraz hrozivejšej lavíne civilizačných chorôb. Zo všetkých rastlín obsahujúcich bielkoviny, má sója najväčšiu výživnú hodnotu a jej bielkoviny vynikajúco doplňajú nedostatky obilnín.