Výhodou hotela je skvelá poloha. Nachádza na úpätí Kremnických vrchov, obkolesený krásnou prírodou. Je však výborne dostupný priamo z diaľnice, takže ho nie je možné prehliadnuť. Hotelový areál sa pýši krásnou záhradou s dvoma jazierkami a množstvom oddychových zón. Už pri vstupe vás zaujme elegantný dizajn, starostlivo vybraté detaily a príjemná atmosféra domova, ktorá v hoteli panuje. Oblasť je známa pre tu vyvierajúce termálne pramene. Prírodný zdroj minerálnej vody, ktorá priaznivo pôsobí pri chronických a zápalových ochoreniach pohybového ústrojenstva, plní hotelové bazény.

Hotel ponúka ubytovanie v 88 moderne zrekonštruovaných izbách, vrátane 9 apartmánov a v 4 apartmánových domoch v tichom prostredí hotelového areálu pre hostí, ktorí ocenia súkromie. V rozsiahlom hotelovom rezorte nájdete športový areál s 2 vonkajšími tenisovými kurtmi a beachvolejbalovým ihriskom, minigolf, 3D lukostreľbu, bowling, fitness, štýlovú Original Restaurant & Wine Bar s miestnymi gastronomickými špecialitami, ktoré rozmaznávajú chuťové bunky hostí a krásnu vínnu pivnicu so širokým výberom lahodného vína. Jedálny lístok v hotelovej reštaurácii obsahuje 80 % jedál vhodných pre celiatikov.

Kráľovstvo vitality
Hotel postavil svoju ponuku na dokonalých službách v oblasti wellness & spa a v rámci Slovenska sa radí medzi špičku. V hotelovom Wellness & Exclusive Spa s rozlohou 3000 m2 je o váš pokoj a relax dokonale postarané. Nádherne a veľkoryso navrhnutý areál rôznych druhov sáun, vnútorný, vonkajší a relaxačný bazén, tepidárium, relaxačná miestnosť s krbom, romantická jacuzzi s výhľadom na les, vonkajšia relaxačná zóna s lehátkami a palmami zabezpečí, že z hotela odídete dokonale zrelaxovaný
a oddýchnutý. Už toto leto pribudne k areálu záhradné Natural Spa s bazénom a relaxačnými zónami.

Na jednotlivé terapie a procedúry je k dispozícii osem miestností s kvalifikovaným tímom fyzioterapeutov. Samozrejmosťou je aj bohatá ponuka masáží. Vymenovať a popísať každú z nich by zabralo niekoľko strán.

Služby Wellness & Exclusive Spa môžu využívať aj neubytovaní hostia so širokého okolia, ktorí sú tu vždy srdečne vítaní. V minulosti dopyt prevyšoval kapacity, čomu sa však hotel rýchlo prispôsobil zvýšením počtu sáun, masérskych miestností a personálu.

Jediné tradičné ajurvédske kúpele na Slovensku
Pre všetkých, ktorí chcú aktívne pristupovať k svojmu zdraviu, hotel ponúka prvé tradičné Ajurvédske kúpele na Slovensku spoločnosti Siddhalepa zo Srí Lanky, ktorá má v odbore silnú pozíciu a tradíciu už vyše dvesto rokov. Ajurvédske kúpele v hoteli Kaskády s lekárom a masérmi priamo zo Srí Lanky sú jediné svojho druhu na Slovensku.

Na svoje si tu prídu milovníci akéhokoľvek športu. Cyklisti, tenisti, milovníci plávania, joggingu, nordic walkingu, turistiky, jazdy na koni, lyžovania či golfu. Toto všetko a naviac ešte aj okolitá príroda vám ani nedovolí leňošiť na izbe. A ak, tak potom len pri niektorom z bazénov.

Aj deti tu nájdu rozprávkový raj. Zatiaľ čo si rodičia užívajú v kráľovstve Exclusive Spa, majú deti k dispozícii celú radu radovánok: interaktívne detské obrazovky, herne, ihrisko, preliezky, trampolínu, X-box, bohatý detský program s animátormi, v lete pribudne i detský vonkajší bazén. Výlety za rozprávkami, detská olympiáda, hľadanie pokladov alebo súťaž v maľovaní – toto všetko môžu deti počas pobytu prežiť. Už počas tohto leta sa môžete tešiť na pestré tematické pobytové rodinné balíky s možnosťou vyhrať množstvo pobytov. Najväčšou odmenou pre hotel sú neustále vracajúci sa spokojní hostia.

Obľúbený aj medzi kongresovou klientelou

Hotel ponúka okrem komplexných služieb pre wellness hostí aj komfort, štýl a ochotný servis pre business klientov. Na kongresovom trhu nie je žiadny nováčik. Hotel disponuje veľkou kongresovou sálou pre 300 hostí, ako aj niekoľkými menšími salónikmi. Veľkým plusom je ideálna poloha v srdci Slovenska, výborná dostupnosť z diaľnice a pomer kvality a ceny hotelových služieb.

Hotel Kaskády
Letecká 19, 962 31
Sliač – Sielnica, Slovakia
gps: 48° 627′ 143“ N, 19° 104′ 183“ E

Recepcia
NONSTOP
tel.: +421 – 45 – 5300000, 5300012

Rezervácia ubytovania
pondelok – piatok 8:00 – 16:30
tel.: +421 – 45 – 5300026
fax: +421 – 45 – 544 28 83
e-mail: rezervacie@hotelkaskady.sk