Pekáreň na chlieb Moulinex Nutribread sa vyznačuje množstvom programov na bezlepkové a zdravé pečenie. Na zdravé pečenie tu nájdete tri ľahko nastaviteľné programy – rýchly celozrný, celozrný a bez soli. Ďalšie tri programy ponúkajú možnosť pečenia bez lepku – bez-lepkový slaný, bezlepkový sladký a bezlepkový bez soli. Sami si tak jednoducho a pod plnou kontrolou pripravíte svoj obľúbený chlieb či múčnik.


Pekáreň Moulinex Nutribread -zdravo oj diétne

Už v názve slovo„nutri“ napovedá, že ide o niečo zdravé, ale zároveň veľmi chutné. Domáca pekáreň Moulinex Nutribread vychádza v ústrety trendu dnešnej doby a je odpoveďou na požiadavky zdravého alebo bezlepkového pečenia. Každý z nás predsa vie, že celozrná, viaczrnná alebo napríklad kukuričná múka je pre náš organizmus omnoho lepšie stráviteľná než klasická biela pšeničná múka.

To isté platí, ak máte bezlepkovú diétu. Opäť ľahko vyberáte z troch programov – bezlepkový slaný, bezlepkový sladký a bezlepkový bez soli. Piecť môžete pečivo zo zemiakov, ryže, kukurice, pohanky, sóje, strukovín, amarantu a mnohých ďalších. Pre tých, ktorí sú nútení byť na tzv. bezlepkovej diéte, je teda viac než vhodné zadovážiť si domácu pekáreň na chlieb a pečivo.

Pekáreň ponúka celkovo 15 programov, je k dispozícii s kuchárkou s celkovo 25 receptami, z ktorých 12 receptov je na bezlepkové produkty. Môžete vyberať z rôznych veľkostí chleba: 500 g, 750 g a 1000 g. Ak chcete vidieť a vedieť, čo presne jete, je Nutribread tou pravou voľbou.