Hotel Impozant**** v čarokrásnom prostredí Malej Fatry je ideálny pre zorganizovanie rodinných posedení , osláv, krstín, svadieb, detských party, rozlúčok zo slobodou.

Vieme Vám zabezpečiť všetko podľa Vašich predstáv a výhodou je, že väčšina ponúkaného menu je vhodná pre bezpelkových klientov. Po spoločnom posedení odporúčame oddýchnuť si v našom najväčšom v Turci wellness centre. Kde prežijete božský kľud a relax sa načerpá do celého tela. Okolie hotela je obklopenou prekrásnou panorámou Malej Fatry.
Každoročné počasie prináša v tejto lokalite svoje čaro. Počas letných mesiacov si môžete zahrať na deväť jamkovom odpálisku, zahrať si na tenisových kurtoch, povoziť sa na kolieskových korčuliach, zažiť nezabudnuteľnú cyklotúru v okolitej prírode. V zime si užijete svahy v plnom dúšku. K dispozícií sú 6 zjazdoviek, 4-sedačková lanovka, 5 vlekov, bežkárske trate, prírodné klzisko.
Po náročnom športovom dni je Vám k dispozícií náš pestrý wellness, popri tom odporúčame využiť naše luxusné celotelové fiji procedúry, ktoré ako jediný na Slovensku ponúkame. Fiji procedúry sú založené na čisto prírodnej báze a výsledky sa dostavia hneď po prvej kúre. Veríme, že každý si nájde to svoje. Tešíme sa na Vás.