Cavalier 10,5% 140 g čokoláda s pomarančom

Cavalier 10,5% 140 g jahoda / čučoriedka / višňa

Nechajte sa zviesť lahodným dezertom z kyslej smotany a ovocia, ktorých kontrast vytvára vnem výnimočnej harmónie. V ochutení jahoda, čokoláda s pomarančom, čučoriedka a višňa.


Florian Active drink 0,7% 320 g aloe vera

Florian Active drink 0,7% 320 g biely, jahoda čierne ríbezle, malina, hruška klinček

Florian Active má nielen úžasnú chuť, ale v každom balení sú pripravené miliardy živých baktérií, pomocníkov trávenia. Nápoj obsahuje jedinečnú zmes piatich živých kultúr, 15% odporúčanej dennej dávky vápnika a len 1% tuku. Nápoj je vyrábaný v ochutení jahoda čierne ríbezle, malina, hruška klinček a aloe vera.

Florian Active 1,8% 135 g čučoriedka arónie


Florian Active 1,8% 135 g jahodabrusnica, marhuľakonopné semienko, tropic, biely

Florian Active má nielen úžasnú chuť, ale v každom kelímku sú pripravené miliardy živých baktérií, pomocníkov trávenia. Jogurt obsahuje jedinečnú zmes piatich živých kultúr, 15% odporúčanej dennej dávky vápnika a len 2% tuku. Jogurt je vyrábaný v ochutení jahodabrusnica, čučoriedkaarónie, marhuľakonopné semienko, tropic, biely.


Florian 2% 150 g malina

Florian 2% 150 g marhuľa / jahoda / vanilka

Florian modrý je výrobkom, ktorý ponúka alternatívu tým, ktorí sa smotanovým jogurtom už radšej vyhnú. Majú redukovaný tuk, vo svojej kategórii veľmi nízky obsah sacharidov a vysoký obsah bielkovín. Príchute: jahoda, marhuľa, malina, vanilka.

Florian drink 0,7% 400 g jahoda

Florian drink 0,7% 400 g višňa, broskyňa, čierne ríbezle, čučoriedka

Jogurtový nápoj je bežnou súčasťou jedálnička v dnešnej uponáhľanej dobe. Vyzdvihnúť možno priaznivé výživové hodnoty, obsah ušľachtilých jogurtových kultúr aj Bifidobaktérií spolu s prirodzenou chuťou. Moderný a praktický obal padne do oka aj do ruky. V ochutení jahoda, višňa, broskyňa, čierne ríbezle a čučoriedka.


Florian 8% 150 g jahoda

Florian 8% 150 g stracciatella, vaječný likér, jahoda, marhuľa, čučoriedka, lesná zmes, lieskový oriešok, čokoláda kokos, višňa

Florian je jeden z najobľúbenejších jogurtov na českom trhu, synonymum pre krémovo hladké pohladenie. Deväť ochutení od ovocno sviežich po lahodné dezertné chute dáva širokú možnosť výberu. Príchute: stracciatella, vaječný likér, jahoda, marhuľa, čučoriedka, lesná zmes, lieskový oriešok, čokoláda kokos, višňa.



Klasik 2,4% 150 g

Klasik 2,4% 400 g

Neochutený biely jogurt so zníženým obsahom tuku, ktorý možno využiť na priamu konzumáciu, ale aj na prípravu šalátov a nátierok, na varenie či pečenie.



OLMÍCI drink 0,7% 245 g vanilka

OLMÍCI drink 0,7% 245 g jahodovomaliny

Kysaný nápoj s medom a vanilkou alebo medom a ovocím obsahuje jogurtové a ďalšie živé kultúry. V ochutení vanilka alebo jahodamalina.

OLMÍCI Maty 9,5% 110 g

Smotanová desiata s kakaom a orieškami.


Pierot Exclusive 3,2% 150 g slivka škorica

Pierot Exclusive 3,2% 150 g jahoda rebarbora / čerešňa griotka

Exkluzívny rad jogurtov Pierot Exclusive v sebe spája biely jogurt s lahodnou ovocnou zložkou v ochutení slivka škorica, jahoda rebarbora a čerešňa griotka.

Pierot 7,5% 175 g kokos ananás

Pierot 7,5% 175 g kokos pomaranč / jahoda / čierna čerešňa / lesná zmes / čokoláda orech

Delikátny rad jogurtov Pierot v sebe ukrýva lahodné ovocné lôžko prekryté krémovým smotanovým jogurtom. K dostaniu je v ochutení kokos ananás, kokos pomaranč, jahoda, čierna čerešňa, lesná zmes, čokoláda orech.

Smotana na šľahanie 33% 210 g

Smotana 12% 210 g Smotana kyslá 16% 150 g Smotana na varenie 10% 0,5 l

Skupina smotany ponúka niekoľko variánt. Smotana na šľahanie je určená na prípravu šľahačky, na zdobenie zákuskov, do pohárov alebo ku zjemňovaniu pokrmov teplej aj studenej kuchyne. Čerstvá sladká smotana s obsahom tuku 12% je určená na priamu spotrebu, napr do kávy a kokteilov, ale nájde široké využitie aj v ďalších kuchynských aplikáciách. Kyslá smotana je vhodná do šalátov, na prípravu nátierok alebo pri príprave múčnika. Smotana na varenie je vyrobená zo smotany najvyššej akosti a nájde široké uplatnenie najmä v tradičnej českej kuchyni.