Hlavným oborom podnikania je distribúcia a internetový predaj výlučne prírodných potravinových doplnkov, bio doplnkov výživy a kozmetiky na celom území Slovenska. (vyše 1000 produktov v ponuke, z toho viac ako 80% tovaru máme skladom)

Produkty, ktoré sú distribuované vo väčšine štátov EU, sú vyrábané výhradne z prírodných surovín. Metódy výroby sa opierajú o informácie zo svetových lekárskych a biochemických databáz a o skúsenosti vlastného výskumu. Podnety sú čerpané tiež podľa potreby a požiadaviek zákazníkov. BioCare distribuuje a predáva vybrané produkty, ktoré sú zamerané na konkrétne, špecifické problémy obyvateľov strednej Európy a tento výber je vždy konzultovaný s poprednými odborníkmi z oblasti medicíny.

V súčasnej dobe spolupracujeme s vyše 10-tisíc spolupracovníkmi a 27 distribučnými centrami, ktoré sú rozmiestnené v jednotlivých regiónoch Slovenskej a Českej republiky. Do spolupráce je zapojených takmer 2 000 lekárov z oboch republík, ktorí sú organizovaní v tzv. Lekárskom grémiu. Vďaka tejto spolupráci vám môžeme ponúknuť okrem špičkových produktov pre zdravie aj odbornú lekársku poradenskú činnosť a množstvo odbornýh článkov.

Komu sú určené prípravky BioCare?
výlučne prírodné potravinové doplnky

Všetkým ľuďom, ktorí si vážia vlastné zdravie, myslia na prítomnosť či budúcnosť, chcú sa cítiť fit a čo najdlhšie prežívať plnohodnotný život.
Ženám, ktoré chcú dobre vyzerať, dobre sa cítiť a mať dostatok energie pre zvládanie každodenného kolobehu.
Mužom, pre udržanie kondície, dobrého zdravia a vysokej výkonnosti.
Deťom, na zlepšenie ich imunity s zdravý psychický či fyzický vývoj.
Seniorom, aby stačili mladšej generácii a aktívne prežívali každý deň.
Chorým na posilnenie organizmu, na podporu liečby a zníženie vedľajších účinkov niektorých liekov.
Tým, ktorí chcú znížiť svoju váhu, aby sa im to podarilo v kľude a bez ujmy na zdraví.

Zloženie doplnkov výživy
Prípravky využívajú ideálnu kombináciu vitamínov, minerálov, stopových prvkov a ostatných látok na dosiahnutie vzájomnej podpory a zosilnenia účinku. Hlavná účinná látka je vždy aspoň z 98 % prírodného pôvodu.

Účinok produktov
Sú cielene zamerané na riešenie konkrétnych zdravotných problémov, môžu sa vzájomne kombinovať a dopĺňať podľa potrieb organizmu. Sú výborne vstrebateľné, nezaťažujú organizmus chemickými látkami a nemajú vedľajšie účinky.

Veda
Reprezentujú najnovšie znalosti v oblastiach výskumu a vývoja. Špičkový výrobný proces spĺňa prísne normy Good Manufacturing Practice (GMP – Správna výrobná prax). Sú schválené Ministerstvom zdravotníctva a majú Atest Hlavného hygienika SR.

Pôvod výživových doplnkov
Rastliny sú pestované v ekologicky čistých oblastiach bez použitia chemických látok. Pri pestovaní sú dodržiavané zásady Good Agricultural Practice (GAP – Správna poľnohospodárska prax).