bez lepku, a laktózy
obsahuje 5 mld probiotických baktérií v jednej porcii
sladené fruktózou
obsahuje 10 vitamínov a minerálne prvky
s obsahom vlákniny
balené po jednotlivých porciách pre presné dávkovanie
jednoduchá a rýchla príprava do troch minút
Nutrikaše je výrobok so zameraním na skupinu konzumentov, ktorí majú výživové obmedzenia pri neznášanlivosti lepku, intoleranciu na laktózu, alebo pre záujemcov o racionálne stravovanie. Súčasne konzumáciou Nutrikaše doplníte telu vitamíny, minerály a probiotické kultúry.

Hlavnou zložkou výrobku je tepelne upravená ryža, spracovaná špeciálnou technológiou. Ďalej Nutrikaše obsahuje probiotické kultúry Bacillus coagulans, ktoré sú unikátne svojim prirodzeným skompletovaním, ktorý umožňuje dlhú trvanlivosť a životaschopnosť pri bežnom skladovaní.

Nutrikaše sú obohatené o vlákninu, ktorá v kombinácii s probiotickými baktériami tvorí symbiotický vzťah.
Nutrikaše obsahuje 10 starostlivo vybraných vitamínov a minerálnych látok. Jedna porcia obsahuje 33 % odporúčanej dennej dávky vitamínov a minerálov. Nutrikaše obsahuje vitamíny B1, B2, B6, B12, E, C, kyselinu listovú, pantoténovú, niacín, biotín. Význam obsiahnutých vitamínov a minerálov :
Biotín, Mangán, Niacín, Vitamín C, B12, B6, zinok a železo prispievajú k normálnemu energetickému metabolizmu. Kombinácia vitamínov B12, B6, C a železa tiež podporuje bežnú funkciu imunitného systému. Vitamíny B2, B6, B12 prispejú k normálnej činnosti nervovej sústavy. Mangán, vitamíny C a E prispievajú k ochrane buniek pred oxidatívnym stresom.

Nutrikaše sú vyrábané v praktickom jednoporciovom balenie do krabičky, ktorá obsahuje 3 porcie po 65g. Porcie sú balené jednotlivo, takže si Nutrikaši môžete kamkoľvek vziať so sebou. Balenie do jednotlivých porcií sáčkov na najmodernejších technológiách garantuje presné dávkovanie všetkých zložiek Nutrikaše v správnom pomere.
Nutrikaše je nielen chutná, rýchlo a ľahko pripraviteľné, ale je tiež ekonomickou variantou bežné raňajok, desiaty alebo večera na ktorú ste boli zvyknutí.

Nutrikaši sme pre Vás pripravili v štyroch chuťových variantoch.
Základné variantom je natural – kde vynikne prirodzená chuť, ktorá vám zároveň ponúka možnosti ľubovoľného dochutenie, napríklad pridaním čerstvého ovocia, kompótu alebo kakaa. Môžete tak získať,, vlastné,, nezameniteľnú chuť, zakaždým, keď si Nutrikaši pripravíte.


Nutrikaše jahodová s vanilkou
obsahuje kúsky pravého lyofilizovaného ovocia a vanilku.
Ovocie obsiahnuté v tejto Nutrikaši je konzervované špeciálnou metódou tzv.lyofilizací ( sušenie sublimácie za mrazu ), ktorý je považovaný za najšetrnejší spôsob sušenia produktov v potravinárstve. Takto sušené ovocie si zachová až 90 % svojich pôvodných charakteristík ako sú napríklad farba, aróma či nutričná hodnota.
Keby ste si nevybrali z dvoch predchádzajúcich predstavených chuťových variantov, máme pre vás ďalšie a to čokoládovú s kúskami pravej čokolády. Tak si vždy môžete vybrať tú na ktorú máte práve chuť.
Úplne novú variantom spestrenie chute je Nutrikaše pohánková, ktoré základ tvorí extrudovaná pohánková múka. Nutrikaše obsahuje rovnako ako ostatné druhy probiotické kultúry, 10 vitamínov a minerálne prvky, má vysoký obsah vlákniny a je sladená fruktózou.

Nutrikaše pohánková je bez Leplat a laktózy.

Návod na prípravu :
K príprave Nutrikaše stačí 150ml horúcej vody o teplote približne 80 C. Neodporúčame používať vodu vrelú z dôvodu neblahého vplyvu na probiotické kultúry Lactobacillus sporogenes. Pri vyšších teplotách sa časť baktérií znehodnotí a ich efektivita sa môže znížiť.

Odporúčané dávkovanie a spôsob použitia :
Konzumujte 2-3 porcie denne pripravené podľa návodu. S ohľadom na hodnoty obsiahnutých látok je vhodné konzumáciu väčšieho množstva konzultovať s nutričným špecialistom.
Nutrikaše zakúpite vo vašej lekárni alebo na e – shope www.mogador.cz / eshop.
Pre viac informácií o výrobku Nutrikaše ® PROBIOTIC navštívte tiež www.nutrikase.cz