sa zaradí medzi ostatné výstavy Gluten Free, ktoré majú niekoľkoročnú tradíciu na celom svete.

Známe sú napríklad výstavy v Španielsku v Madride – www.madglutenfree.com, v Taliansku v Rimini – www.glutenfreeexpo.it, v Poľsku vo Varšave – www.celiakia.pl, v Nemecku v Berlíne – Free From Food Expo a Allergy & Free From Show – www.allergyshow.de, v Anglicku – London, Liverpool, Glasgow – www.allergyshow.co.uk, v USA – http://gfafexpo.com, v Kanade – www.glutenfreeexpo.ca.

Veríme, že aj na Slovensku vytvoríme priestor pre celiatikov a ľudí, ktorí v svojej strave obmedzujú lepok a umožníme im na jednom mieste zakúpiť si výrobky bez lepku, získať informácie o nových výrobkoch a dozvedieť sa od odborníkov na výživu a lekárov aktuálne informácie zo sveta bez lepku.

Gluten Free Expo 2017 prináša  1. ročník medzinárodnej prezentačnej a predajnej výstavy s kongresom pre celiatikov a všetkých, ktorých zaujímajú nové trendy v potravinách, výrobky bez lepku a prirodzene bezlepkové výrobky.

Nové vydanie časopisu – ročenky BEZlepku 2017 bude pre vás k dispozícii na výstave Gluten Free Expo, konanej 28.04. – 29.04.2017 a prinesie znovu zaujímavé články od odborníkov z oblasti zdravia a výživy bez lepku. Samozrejme nebudú chýbať aj informácie o bezlepkových novinkách.

Môžete sa tešiť na nové bezlepkové a prirodzene bezlepkové produkty, ktoré budú pre vás na Gluten Free Expo 2017 pripravené.

Viac informácií nájdete na www.glutenfreeexpo.sk