Najlepší hotel so štyrmi hviezdami na Slovensku
Pohodlie, čistota a spokojnosť našich zákazníkov je priorita, ktorú uprednostňujeme. Dôkazom toho sú tie najlepšie umiestnenia v rebríčkoch hodnotenia hotelov za ostatné dva roky. Spomedzi ubytovacích zariadení so 4* sme i v roku 2014 ako cheap jerseys i za roky 2012 a 2013 obhájili titul najlepší hotel. Od minulého roka si udržujeme hodnotenie najlepší hotel vhodný pre rodiny s deťmi a prívlastok tretí najlepší hotel na Slovensku vôbec. K tomu nezameniteľná príroda a božský pokoj dodávajú času strávenému v Jasnej na Chopku nezameniteľnú zmes dovolenkových esencií , ktoré nikde inde nezažijete. VERZII

Okolie a služby Wellness Hotela Chopok ****

Všetko toto je dôkazom toho, že NOMINAL Wellness Hotel Chopok **** je v okolí najväčšieho slovenského lyžiarskeho strediska Jasná Nízke Tatry bezkonkurenčným poskytovateľom hotelových služieb, ktoré zakladá na wellness službách od plaveckého bazéna, sáun, až po pestrú Urfa paletu masérskych procedúr, ktoré dodajú vášmu telu intenzívnejší pocit relaxu.
Okrem vynikajúcej lyžovačky na Chopku je pre hostí k dispozícii nevyčerpateľná studnica voľno časových aktivít, ktoré zabavia deti aj dospelých pri spoločenských hrách ako airhockey, stolný futbal, bowling či biliard a celodennej zábave pod dozorom skúsených animátorov.

Gastronómia vo Wellness Hoteli Chopok ****

„Gastronomický zážitok na tanieri je v dnešnej uponáhľanej dobe priam nevyhnutnosťou. „ – hovorí a podľa tohto motta pripravuje jedlá náš šéfkuchár Ivan Klčovský.

U nás sú celiatici vítaní

Šéfkuchár našej hotelovej reštaurácie pripravuje až 90 percent jedál z bezlepkových surovín.
V jedálnom lístku sú bezlepkové jedlá osobitne vyznačené, na požiadanie je možné pripraviť aj bezlaktózový variant.
Jedlá a dezerty s úpravami bez lepku sú cheap mlb jerseys pravidelne súčasťou každovečerného menu ako aj ponuky A´la carte jedálneho lístka hotelovej reštuarácie Wellness Hotela OO.PP. Chopok ****.
Raňajkový bufet poskytuje širokú ponuku Why potravín vhodných aj pre celiatikov, ktorých súčasťou sú i špeciálne bezlepkové potraviny ako napr. bezlepkové chleby a pečivo, mliečne výrobky, masové výrobky, pohánkové vločky, instantné ryžové vločky, ryžové chleby, bezlepkové sušienky.
Presvedčte sa i Vy, že jedlá bez lepku vo Wellness Hoteli Chopok partnerships **** sú pripravené a chutia ako plnohodnotná kulinárska špecialita.

Ubytovanie vo Wellness Hoteli Chopok ****
Izby nášho hotela spĺňajú všetky kritéria náročnosti. Od štandardných dvojlôžkových izieb, slúžia našim hosťom väčšie rodiny rodinné izby pre 4 až 5 osôb, ktoré môžu využívať štedrosť dvoch kúpeľní. Poskytujeme tiež útulné ubytovanie v apartmáne De Luxe, kde neopakovateľnú vysokohorskú atmosféru dotvára krb na drevo.
O komfort našich hostí sa staráme i zabezpečením dopravy vlastnými skibussmi na lyžiarske svahy strediska Jasná Nízke Tatry a to na Lúčky, Záhradky a wholesale jerseys Biela Púť.

Wellness Hotel Chopok ****
Kontaktné údaje:
Wellness Hotel Chopok ****
Demänovská Dolina 20
031 01 TAKMER Liptovský Mikuláš
Slovenská republika

Rezervačné oddelenie: rezervacie@hotelchopok.sk

Tel. : 00421 / 44 / 559 14 90

Recepcia: recepcia@hotelchopok.sk

Tel.: 00421 / 44 / 559 14 88
Tel.: 00421 / 911 / 611 386
Tel.: during 00421 / wholesale nfl jerseys 917 / 394 510
Fax: 00421 / 44 / 559 14 86

www.hotelchopok.sk